Поиск по блогу

Translate

01.07.2013

Види груш та мішків

Наполегливі тренування зроблять вас значно сильніше, впевненіше в собі і підготують до виходу на ринг. Але щоб домогтися успіху, обов'язково треба відпрацювати удари на всіляких грушах і важких мішках:. Так ви зможете не тільки відточити техніку, але також розвинути силу і міць. Думаючи про ці мішках як про уявному противнику, ви задасте собі ритм боротьби, що допоможе г майбутньому прийти до перемоги. І гарною новиною для вас буде те, що груша і мішок, на відміну від суперника, не нанесе вам у відповідь улар!

Важкі мішки


Важкі мішки бувають різних розмірів і виготовляються з різних матеріалів - вінілу, шкіри, полотна і т. д. Намагайтеся уникати парусинових мішків, так як вони можуть сильно травмувати ваші руки і зіпсувати рукавички.
У більшості залів ви знайдете 70-фунтові (бл. 32 кг) мішки, на яких ви можете відпрацювати удари кулаками або комбіновані удари руками і ногами,
Також досить популярним різновидом спортивних снарядів є мішок довжиною 6-7 футів, який іноді ще називають бананом. Цей мішок, що має додаткову довжину; розроблений спеціально для кікбоксингу і призначений для нанесення у тому числі і низьких ударів, наприклад, кругових, ногами і підсічок, А оскільки цей 200-фунтовий (90 кг) гігант практично нерухомий, ви зможете значно наростити силу і міць ударів.



Груша «хантер» (мисливець за головами)
Груша «хантер», що має приблизно такий же розмір, як і голова вашого супротивника, у відповідь на ваші прямі удари і хукі буде здійснювати швидкі кругові або хаотичні рухи. Основна мета роботи з нею полягає в тому, щоб розвинути у вас відчуття часу і навчити вас наносити удари, по рухомій цілі.







Груша «чейзер» (переслідувач)

40-фунтова {18 кг) «груша-переслідувач» буде активно переміщатися по колу в міру того, як ви станете наносити по ній удари руками і ногами. Вона змусить вас весь час перебувати в русі, немов ви б'єтеся на рингу. Вона настільки легка і моторна, що при віддачі, якщо ви втратите пильність, може запросто вдарити вас по обличчю. Так що будьте напоготові!

Ковзна груша

«Двухкінцева», ковзна група - це шкіряна груша-м'яч, яка фіксується з обох кінців еластичними шнурами, які, у свою чергу, кріпляться до підлоги і стелі. У міру нанесення ударів, груша буде з великою швидкістю рикошетити назад і вперед, не залишаючи вам часу на обдумування своїх дій. Це називають рефлекторним тренуванням.



Швидкісна груша

Так звана швидкісна груша діє за тим же принципом, тому заняття з нею будуть сприяти розвитку швидкості, відчуття часу і поліпшать координацію рухів; це подібно тренуванні зі скакалкою для ваших рук.

Комментариев нет:

Отправить комментарий