Поиск по блогу

Translate

03.07.2013

7 способів подолати лінь:

1. Щоб перестати лінуватися, треба нічого не робити

Я серйозно. Стати посеред кімнати і нічого не робіть, абсолютно нічого: не їжте, не пийте, не читайте, не лежіть, не слухайте музику, не думайте. Не мине й п'ятнадцяти хвилин, і ви точно візьметеся за справи.

2. Та тут справи на п'ять хвилин

Примусьте себе попрацювати п'ять хвилин, це набагато простіше, ніж братися за справи, усвідомлюючи, що доведеться трудитися цілий день. П'ять хвилин можна витерпіти все що завгодно, і в теж час цього достатньо, щоб розпочати роботу. Далі ви вже не зможете зупинитися.

3. Розбийте великі справи на частини

Взятися за вирішення великого завдання просто неможливо. Розбийте її на маленькі частини і виконуйте по черзі - це набагато простіше.

4. Рутину - геть!

Все робити, аби нічого не робити? Поїсти, помити посуд, сходити магазин, перевірити пошту, подивитися новини, почитати блоги друзів ... Зрозуміло, що все це відволікає від основних завдань і може виконуватися тільки у вільний час.

5. Працюйте з самого ранку

Люди діляться на «жайворонків» та «сов» (я, як раз, сова). Сови зазвичай цілий день лінуються, винаходячи нескінченні відмовки, і за справи сідають тільки до вечора. Милі сови, ми з вами в рівній мірі можемо працювати як вдень так і ввечері.

6. Винагороджуйте себе

Будь-яка праця має бути винагороджена, тому, працюючи, корисно себе вчасно заохочувати. Виконали частина справи - випийте філіжанку кави з улюбленим печивом, прогуляйтеся або просто відпочиньте 5 хвилин. Це гарна звичка.

7. Не відкладайте на завтра

Завтра - це самий завантажений день тижня, адже ми постійно відкладаємо справи на завтра. Якщо хочете почати життя заново, зробіть це прямо зараз - завтра з'явиться якесь дуже рядкове справу або ви просто передумаєте. Навіть якщо вже досить пізно, почніть свою справу сьогодні - закінчити розпочате легше, ніж почати нове.

Домагайтеся успіху в своїх справах, і нехай лінь більше не стоїть на вашому шляху!

Комментариев нет:

Отправить комментарий