Поиск по блогу

Translate

30.06.2013

ПРО Боксерські БИНТИ


 ПРО Боксерські бинти та безпосередньо техніка 

бинтування
 Народ не зовсім розуміє для чого потрібні боксерські бинти, пояснюю. Боксерські бинти потрібні не для того щоб врятувати ніжну шкіру бійця від стирання та інших дрібниць а для захисту кистей рук бійця від серйозних травм вивихів, розтягнень, забоїв, роздроблення суглобів та інших травм які можна отримати при нанесення ударів.
Боксерський бинт розрізняється по довжині, матеріалу з якого зроблений і кольором. Довжина варіюється від 1,5 до 5 метрів, короткі зазвичай використовують любителі більш довгі від 4,5 метрів професіонали. Як ви розумієте довшими бинтами можна краще перебинтувати кисть, щоб краще захистити її від травм. Хоча в першу чергу довжина бинта залежить від розміру кисті. Ширина бинтів теж варіюється від 2 до 10 сантиметрів, за те в магазинах стандарт чіткий, зазвичай можна купити шириною в 5 сантиметрів.

Крім різної довжини, ширини і кольору бинти роблять з різних матеріалів які в підсумку поділяються на два види еластичні і не еластичні. Еластичні бинти виготовляють з бавовни додаючи в нього синтетичні матеріали, плюс таких бинтів, що вони більш щільно облягають кисть але в цьому криється і мінус дуже легко перетиснути судини в результаті чого рука німіє. Тому вибір більшості звичайні бавовняні бинти які дихають, вбирають вологу завдяки чому ваші рукавички будуть довше приносити вам радість і найголовніше вони не перешкоджають кровообігу, хоча з дурі і цим можна, але доведеться постаратися.

Для фіксації зазвичай передбачена петля на великий палець і липучка яка фіксує бинт на зап'ястку. Ціна бинтів залежить від бренду або від місця де зроблені. Найбільш відомі фірми виготовляють боксерські бинти: Adidas, Green Hill, Paffen Sport, Century, Everlast, Top Ten, Top Hill, Kwon та Viking, так само на просторах СНД широко представлений китайський асортимент фірмою Абібас.








Комментариев нет:

Отправить комментарий