Поиск по блогу

Translate

01.07.2013

Фильм "Честь дракона, Защитник" ("Честь дракона, Захисник")


Честь Дракона Он-лайн ДИВИТИСЬ ТУТ!!!

Взагалі я так і не зрозуміла як правильно називається фільм за однією версією "Честь дракона", за іншою "Захисник", швидше за все залежить від країни прокату, але це не важливо, краще розповім про сюжет фільму. У тайському селі жив хлопчик на ім'я Кама, його сім'я батько і слони. До старшого слону За Яй могутньому і величному тварині і в теж час люблячому створенню юнак ставився як своєму прийомному батькові а до дитинчати Кон як до свого рідного брата.

Батько юнака часто розповідав синові, що у нього є мрія подарувати За Ян на знак своєї відданості королю Таїланду. Кама багато чому навчався у свого батька, одним з отриманих навичок було мистецтва предків Джатурунгкабарт яке використовували сотні років. Люди володіють цим мистецтвом були елітою тайської армії, вони захищали ноги королівських слонів від атак ворожих солдатів. Це були майстри володіють зброєю і мистецтвом муай тай на найвищому рівні.
І ось одного разу з'явилася можливість виконати мрію батька Кама. У предверие водного фестивалю Сонгкран, батько відводить слона За Яй до сільському чолі Сіа Сутепа на оглядини щоб виконати свою мрію. Тільки як прийнято в бойовиках глава виявляється подільником бандюків які крадуть тварин для своїх цілей. Поки старшого слона з батьком відводять на територію для оглядин, син з маленьким слоном Кон гуляє містом і тут починає закручуватися весь сюжет. Маленького слона крадуть як приманку для великого. Тим часом на майданчик входять бандюки і слон впізнає їх, вони вже намагалися одного разу похітеть малюка але За Яй налякав їх у той день. Слон звіріє і намагається напасти на бандита, батько отримує кулю а глава мало не перетворюється на котлету, але повз проноситься фургон з малюком і По Яй тікає за ним потрапляючи в пастку.
Хлопець Кам дізнається про зраду і хто за цим всім стоїть, їде в бангкокську лігво ватажка бандюків, де дізнається що його слонів відправили до Австралії. Прибувши до пункту призначення де його вже чекає мафії і в результаті різних сюжетних переплетень хлопець знайомиться з поліцейським Марком якого підставили і дівчиною Пла. У Сіднеї Кама протистоїть мафії на чолі мадам Рози у якої ресторан з делікатесами з рідкісних тварин і інший кримінальний бізнес. У ресторані відбувається великий заміс, але хлопець змушений сховатися. Фінал відбувається в конторі мадам Рози, хлопця осяває після всіх спогадів які у нього спливали про Джатурунгкабарт і він починає протистояти здоровенний здоровило.  Фільм досить захоплюючий. Дивимося трейлер 

Комментариев нет:

Отправить комментарий